Gruzijska VečerA: Erasmus+ / kviz / degustacija | 28/10/18 VIB

Mapa nije raspoloživa

Date/Time
Date(s) - 28/10/2018 - 29/10/2018
8:00 PM - 1:00 AM

Location
VintageIndustrial Bar

Categories


NEDJELJA 28.10.2018 | GRUZIJSKA VEČER(A): Erasmus+, prezentacija EVS projekata, predstavljanje knjige, kviz, degustacija gruzijskih specijaliteta @Vintage Garden | Start 20:00h | Upad: FREE

U nedjelju 28. listopada nikako ne propustite provjeriti što vam se sprema na Gruzijskoj večer(i) – prezentacija Erasmus+ EVS projekta, predstavljanje knjige, kviz, degustacija gruzijskih specijaliteta…

Deseteročlani pionirski ekspedicijski tim koji se vratio sa dvomjesečnog volonterskog projekta EPIC (Establishing Peace for Intercultural Community) u Gruziji poziva vas na gruzijsku večer(u).

Jedinstveni program koji smo za vas osmislili je informativno-edukativno-zabavnog karaktera kako bi u njemu mogli uživati svi – od onih koji žele znati nešto više o Erasmus+ projektima, preko onih koje zanima povijesno-politička situacija, do onih koji žele znati gdje pojesti najbolji hačapuri.

Program se sastoji od prezentacije projekta na kojem smo sudjelovali i zemlje koja nas je ugostila te predstavljanja nedavno objavljene knjige ‘Eduard Ševardnadze- Kratka biografija’ autora Duje Jakovčevića, jednog od članova tima.

Za one hrabrije osigurana je degustacija gruzijskih specijaliteta, a najhrabriji će imati priliku sudjelovati u kvizu i za svoj uspjeh bit će nagrađeni.

EPIC tim

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb