Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih “Earth-our beautiful planet” u Njemačkoj!

Želiš li…

… provesti ljeto na malo drugačiji način? … upoznati mlade ljude iz Njemačke, Luksemburga, Makedonije, Gruzije i Češke? … učiti o zaštiti okoliša i zdravom načinu života kroz aktivnosti na otvorenom?

Prijavi se na razmjenu mladih “Earth- our beautiful planet”!

Što je to Erasmus+ razmjena mladih iliti popularno nazivan “projekt”?

Razmjene mladih ti omogućuju učenje, putovanje i upoznavanje ljudi iz drugih zemalja. O temi razmjene učiš kroz radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije i aktivnosti na otvorenom. Skupine mladih između 13 i 30 godina iz nekoliko zemalja se skupe na jednom mjestu, druže, žive i uče zajedno u trajanju između 5 dana i 21 dan.  Od drugih mladih možeš naučiti o njihovim kulturama i vježbati pričati strane jezike. Sve ono što naučiš na kraju možeš zabilježiti u certifikat Youthpass, koji će ti omogućiti da se istakneš na tržištu rada.  Sa svakom skupinom mladih putuje i jedan voditelj grupe, koji treba biti stariji od 18 godina. Za financiranje svega ovoga se ne moraš brinuti jer ti program Erasmus+ pokriva troškove putovanja, smještaja, prehrane i organizacije, a moguće je dobiti potporu i za posebne potrebe (za osobe s invaliditetom) te za iznimne troškove (vize, cjepiva i slično).

O Erasmus+ razmjeni mladih “Earth- our beautiful planet”

Razmjena mladih “Earth- our beautiful planet” će se održati u kampu u Njemačkoj. Teme razmjene su zaštita okoliša i zdrav način života, a obrađivat će se kroz aktivnosti na otvorenom. Iz svake će države (Njemačke, Luksemburga, Makedonije, Gruzije, Češke i Hrvatske) sudjelovati 7 mladih osoba i 1 voditelj grupe. Dob: 18-30 (voditelji grupe 18+) Mjesto: Campsite Juliusplate, Berne, Bremen Vrijeme: 02.-12. kolovoza 2021