Palac gore za autostop

Za sve one koji su bili prisutni na zadnjem sastanku šaljemo jedan podsjetnik, ali i jako korisnu informaciju za one koji nisu uspjeli prisustvovati. Iznenađenje koje smo spomenuli prilikom najave radionice našeg volontera, Juraj je otkrio tijekom svog izlaganja.

Radi se o autostop utrci na koju se mogu prijaviti svi, međutim, budući da su kapaciteti ograničeni i Juraj je ograničio broj prijava na 10, odnosno 12, ako se bude tražilo mjesto više. Prijave su do utorka, 10.05.2016.
Ideja je da se stopira u paru, po mogućnosti muško-žensko, od Zagreba do Senja gdje će nas Juraj ugostiti u svom domu. Timovi će se izvlačiti nasumično, nakon prijava.

palac gore

Kreće se na put 13.05.2016 s Glavnog kolodvora ili Trga bana Josipa Jelačića u prijepodnevnim satima. Poanta nije stići prvi nego najluđe se provesti i zabaviti se na putu. Svaka aktivnost tijekom putovanja boduje se pa će tako par s najluđom pričom dobiti dva dodatna boda, a onaj koji je koristio javni prijevoz izgubiti dva boda. Najzanimljivije prijevozno sredstvo također nosi dodatne bodove i tako dalje. Sve treba ovjekovječiti fotkom kao kasniji dokaz za bodove. Obavezan selfi s kulom Nehaj nakon stizanja u Senj kada se i vrijeme zaustavlja. Sukladno rezultatima, slijede i nagrade o kojima ćete biti obaviješteni prilikom eventualnih dodatnih informacija prije puta.
S petka na subotu noćimo kod Jurja u kući, u subotu nam domaćin organizira zanimljiv obilazak Senja, a dodatnu zabavu će osigurati naša najdraža društvena igra, Mafija u nedjelju tijekom dana se planira povratak Zagrebu.