Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih “Be social” u Grčkoj!

Zanima te društveno poduzetništvo?

Želiš razviti svoje vještine u pisanju životopisa, motivacijskog pisma i poslovnog plana? Onda se prijavi na razmjenu mladih “Be social” u Grčkoj koja će biti od 02.05. do 09.05.2022.! 🙂

Što je to Erasmus+ razmjena mladih iliti popularno nazivan “projekt”?

Razmjene mladih ti omogućuju učenje, putovanje i upoznavanje ljudi iz drugih zemalja.

O temi razmjene učiš kroz radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije i aktivnosti na otvorenom.

Skupine mladih između 13 i 30 godina iz nekoliko zemalja se skupe na jednom mjestu, druže, žive i uče zajedno u trajanju između 5 dana i 21 dan.  Od drugih mladih možeš naučiti o njihovim kulturama i vježbati pričati strane jezike. Sve ono što naučiš na kraju možeš zabilježiti u certifikat Youthpass, koji će ti omogućiti da se istakneš na tržištu rada.  Sa svakom skupinom mladih putuje i jedan voditelj grupe, koji treba biti stariji od 18 godina.

Za financiranje svega ovoga se ne moraš brinuti jer ti program Erasmus+ pokriva troškove putovanja, smještaja, prehrane i organizacije, a moguće je dobiti potporu i za posebne potrebe (za osobe s invaliditetom) te za iznimne troškove (vize, cjepiva i slično).

O Erasmus+ razmjeni mladih “Be social”

Na ovoj ćeš razmjeni mladih imati priliku razviti i unaprijediti svoje “soft” skills i poduzetničke vještine. Također, moći ćeš naučiti kako napisati životopis, motivacijsko pismo i poslovni plan. Osim toga, imat ćeš priliku naučiti više o Erasmus+ programu i Europskim snagama solidarnosti.

Na razmjeni će sudjelovati 5 mladih osoba i 1 voditelj grupe iz Italije, Hrvatske, Portugala, Grčke, i Španjolske.

Dob: 18-25 (voditelj grupe 18+) Mjesto: Granitsa, Grčka Vrijeme: 02.05. -09.05.2022.