Prijavi se na razmjenu mladih „Culture in a photo“ u Hrvatskoj

Ako te zanima fotografija i učenje o drugim kulturama prijavi se na razmjenu mladih na prekrasnom Omanovcu, iznad Pakraca od 29.05 do 07.06.!

Što je to Erasmus+ razmjena mladih iliti popularno nazivan “projekt”?

Razmjene mladih ti omogućuju učenje, putovanje i upoznavanje ljudi iz drugih zemalja.

O temi razmjene učiš kroz radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije i aktivnosti na otvorenom.

Skupine mladih između 13 i 30 godina iz nekoliko zemalja se skupe na jednom mjestu, druže, žive i uče zajedno u trajanju između 5 dana i 21 dan.  Od drugih mladih možeš naučiti o njihovim kulturama i vježbati pričati strane jezike. Sve ono što naučiš na kraju možeš zabilježiti u certifikat Youthpass, koji će ti omogućiti da se istakneš na tržištu rada.  Sa svakom skupinom mladih putuje i jedan voditelj grupe, koji treba biti stariji od 18 godina.

Za financiranje svega ovoga se ne moraš brinuti jer ti program Erasmus+ pokriva troškove putovanja, smještaja, prehrane i organizacije, a moguće je dobiti potporu i za posebne potrebe (za osobe s invaliditetom) te za iznimne troškove (vize, cjepiva i slično).

O Erasmus+ razmjeni mladih “Culture in a photo”

Na ovoj ćeš razmjeni mladih imati priliku upoznati mlade ljude iz Njemačke, Španjolske, Rumunjske i Sjeverne Makedonije te zajedno s njima učiti i zabavljati se!
Tema razmjene je međukulturalni dijalog kroz fotografiju!

Dob: 18-22 (ako si motiviran/a za sudjelovanje možeš biti i stariji/a ? )
Mjesto: Omanovac, Hrvatska
Vrijeme: 29.05 – 07.06.2022.