Oceanova Akademija: Aktivan pristup zajednici i zdravi socijalni odnosi!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na besplatni ekskluzivni ciklus radionica u sklopu našeg projekta “Društveno zdravlje?”: Oceanova Akademija!

Što je to?
Oceanova Akademija je inovativan i interaktivan ciklus radionica, pažljivo osmišljen kao jedna od aktivnosti unutar našeg projekta “Društveno zdravlje?”. Ova edukativna inicijativa predstavlja sveobuhvatno iskustvo osobnog razvoja, kroz dinamičan proces povećanja znanja i usvajanja vještina. Svojim fokusom na aktivaciji pojedinaca u zajednici i promicanju zdravih socijalnih odnosa, Oceanova Akademija postavlja temelje za unaprjeđenje dobrobiti pojedinaca. Naime, kroz Akademiju, stvaramo prostor za pojedince da mogu razvijati svoje potencijale, čime želimo potaknuti osobni rast i doprinos zajednici.

Zašto akademija?
Oceanova Akademija proizlazi iz želje da stvorimo poseban prostor gdje sudionici radionica ne samo uče, već postaju istraživači ključnih pitanja osobnog razvoja i poboljšanja života unutar zajednice.

Kada i gdje?
Svi termini su SUBOTOM OD 11:00-14:00 na adresi Jakova Gotovca 14, 10000 Zagreb. Detaljni program POGLEDAJTE NA PLAKATU.

oceanova-akademija

Za koga?
Svi su pozvani sudjelovati, a radionice će biti stručno vođene od strane našeg iskusnog edukatora, Branimira Suka, koji će voditi put prema otkrivanju novih spoznaja i vještina.

Kako se prijaviti?
Prijavi se ispunjavanjem krate info forme: https://forms.gle/C12oVRqtC2BGEtxn8

Prijave su otvorene do 01.03.2024. do kraja dana.

 

Projekt “Društveno zdravlje” sufinancira Europska Unija u sklopu programa CERV – „Građani, jednakost, prava, vrijednosti“, a provodi ga udruga Ocean Znanja.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njega. Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost udruge Ocean znanja i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Projekt udruge Ocean Znanja naziva “Društveno zdravlje” financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.