Uhvatite trenutak i sudjelujte u našoj izložbi “Capturing” !

“Capturing” je izložba čijim postavljanjem želimo pružiti uvid te proslaviti transformacijska iskustva koja su naši članovi doživjeli na projektima u sklopu Erasmus+ programa! Stoga, pozivamo sve naše zainteresirane članove da vizualno prikažu utjecaj Erasmus+ putovanja na vlastiti život!

sudjelujte-u-izlozbi-capturing

Kako sudjelovati?

Promislite na koji vas je način to iskustvo oblikovalo; kako je utjecalo na vaše vještine, stavove, prijateljstva, znanje, samopouzdanje i slično. Potom upotpunite vašu samo-refleksiju kreativnošću u izražavanju benefita stečenih sudjelovanjem na Erasmus+ projektu.

Sami odaberite željeni oblik vizualnog prikaza, poput plakata, kolaža, fotografije, crteža ili eseja. Priložite kratak opis (na engleskom, hrvatskom ili oboje) vašeg najvećeg benefita od iskustva te mjesto i datum vaše Erasmus+ avanture. I na kraju, fotografirajte svoj umjetnički rad u PNG formatu, 300 ppi (pikseli po inču) i pošaljite ga na oceanznanjamedia@gmail.com do nedjelje, 25. lipnja 2023. godine !

Ekstra! Izlaganjem vlastitog djela na “Capturing” izložbi, imat ćete mogućnost osvojiti sudjelovanje na jednoj od dvije Erasmus+ razmjene za mlade; jedno mjesto je na Arubi, karipskom otoku, a drugo na La Réunionu, otoku u Indijskom oceanu !

O izložbi

Prikazani vizualni umjetnički radovi bit će izloženi u prostorijama Ocean Znanja 30. lipnja od 17:00 do 20:00 sati. To će biti prilika za uživanje u izložbi, povezivanje s lokalnom Erasmus+ zajednicom, učenje iz iskustava drugih, ali i prilika za učenje o drugim kulturama! Osobito jer će na izložbi biti prisutni  radnici s mladima s otoka Réunion koje ćete imati priliku upoznati, čuti sve o tom otoku iz snova, ali i kušati njihovu tradicionalnu hranu !

Na otvorenju izložbe bit će dostupna i ograničena izdanja Ocean Znanja suvenira, uključujući torbe i majice koje su dizajnirali naši izvanredni umjetnici: Mariana Klepić i  Ana Isaura Radoš!

 

Sudjelujte na izložbi “Capturing” i postanite dio ove inspirativne manifestacije kojom želimo prikazati moć Erasmus+ programa ! Očekuje vas zanimljiva večer ispunjena umjetnošću, zajednicom i duhom avanture, kao i uzbuđenjem jer izvlačimo dobitnike nagrada! Ako ne možete biti prisutni osobno, vaše šanse za osvajanje jednog od mjesta neće biti umanjene. Stoga, ne čekajte, uhvatite trenutak i pridružite nam se!