Pokretanje Zagrebačke Erasmus+ Zajednice (ZECommunity)

Ocean Znanja, organizacija za mlade posvećena međunarodnoj mobilnosti i neformalnom obrazovanju krenula je na inspirativno putovanje stvaranja Zagrebačke Erasmus+ Zajednice (ZECommunity).

Što je ZECommunity?

ZECommunity je platforma za okupljanje i povezivanje zagrebačkih bivših (ali i budućih) Erasmus+ sudionika i entuzijasta koja će im pružiti mogućnost za umrežavanje i razvitak kako bi po povratku sa svog Erasmus+ iskustva sudionici mogli pozitivno utjecati na svoje lokalne zajednice.

Okupljanjem istomišljenika koji su iskuslili transformativnu moć Erasmus+ programa, ZECommunity će služiti kao svojevrsni hub u kojem članovi mogu razvijati ideje te potaknuti zajedničko djelovanje temeljeno na europskim vrijednostima poput solidarnosti, uključivosti, međukulturne razmjene itd.

zagrebacka-erasmus-zajednica

Koji su benefiti ZECommunity-a?

Krojena prema interesima svojih članova, ZECommunity će ponuditi širok spektar događaja i aktivnosti, od nesvakidašnjih kulturnih radionica i zanimljivih panela do jezične razmjene te zabavom prožetih društvenih okupljanja. Članovi ZEC-a pripadaju svojoj zajednici ovdje, u Zagrebu, te su oni ti koji ju stvaraju, istovremeno učeći i gradeći odnose međusobno i sa drugim akterima u vlastitom gradu. Zajedno, razmjenom znanja i iskustava koje su dobili sudjelujući na svojim Erasmus+ programima, članovi će stvarati pozitivnu promjenu!

Ali to nije sve! Ocean Znanja želi podržati i mlade ljude koji će se u budućnosti tek prijavljivati na Erasmus+ projekte i pomoći im pri prijavi i sudjelovanju. Kao dio zajednice, sudionicima će biti pružene smjernice i pomoć, učit će jedni od drugih i dobivati praktične savjete kako bi mogli u potpunosti iskoristiti sve što im Erasmus+ program nudi!
Osim toga, članovima ZEC-a bit će ponuđene i ekskluzivne Erasmus+ prilike na nevjerojatnim destinacijama u Europi i izvan nje!

Kako se priključiti?

Ako si sudjelovao/la u Erasmus+ programu ili si samo zainteresiran/a za Erasmus+, Ocean Znanja te poziva da se učlaniš u ZECommunity! Članstvo je besplatno.

Prijavi se ispunjavanjem KRATKE PRIJAVNICE

Priključivanjem ćeš dobit pristup mreži ujedinjenih individualaca, uzbudljivim događajima te prilikama za osobni i profesionalni razvoj.

Kada i gdje?

ZECommunity se okuplja svaki mjesec jednom mjesečno, zadnji petak u mjesecu, a članovi su pozvani da se pridruže na koliko god aktivnosti oni to žele, koliko često žele! Više info o svakom susretu doznajte na društvenim mrežama Oceana Znanja: Instagram, FB

Prvo okupljanje, petak 28. srpnja 2023. Poziv na event; Fotke s eventa 

Drugo okupljanje, petak 25. kolovoza 2023. Poziv na event; Fotke s eventa

I zato nemoj čekati! Učlani se u ZECommunity i započni i ti svoje uzbudljivo putovanje ispunjeno novim iskustvima, poznanstvima i dugotrajnim prijateljstvima koja će ti oblikovati život!