YE “Winning at What Price”

Engleska, 13.08.2016. – 21.08.2016.

Posebno bih istaknula zanimljivost kulturalnih večeri. Svaki je tim uložio dosta truda kako bi nam prezentirali svoju zemlju u što boljem svjetlu. Naučili smo mnoge tradicionalne plesove i običaje, te se upoznali s ljepotama svake zemlje. Osim toga, svaka od tih kulturalnih večeri dodatno je doprinijela našem međusobnom upoznavanju i druženju. Ta su nam druženja koristila za unaprjeđenje našeg znanja i izgovora engleskog jezika, te su nam pomogla da steknemo više samopouzdanja za baratanje tim jezikom.

Tijekom projekta dosta se vremena uložilo za unaprjeđenje timskog rada, a aktivnost koja je tome najviše doprinijela sastojala se od ustanovljavanja vlastite države, uz sve potrebne organe vlasti, te uspješnog ispunjavanja zadanih zadataka. Ta aktivnost, uz ostale (bijeg sa pustog otoka i sl.), dovela je do toga da smo do zadnjeg dana svi funkcionirali kao pravi tim, te pripadnost timu vlastite države više nije bila najvažnija.

Aktivnosti poput dizajniranja vlastitog sportskog časopisa i snimanja video uratka potaknule su nas na kreativno razmišljanje, suradnju, pretraživanje literature u elektronskom obliku, te unaprjeđenje rada na računalu.

Sudionica na projektu