“Društveno zdravlje?”: Besplatne prilike za aktivno sudjelovanje u zajednici!

U okviru projekta “Društveno zdravlje?”, stvorili  smo online prostor posvećen promociji besplatnih mogućnosti u Zagrebu! Ove prilike obuhvaćaju besplatna sudjelovanja u događajima i edukacijama koje nude organizacije ili pojedinci u našoj lokalnoj zajednici. Tijekom cijelog trajanja projekta, prikupljat ćemo informacije iz različitih područja vezanih uz život u zajednici, a klasificirali smo ih u četiri kategorije:

Kvalitetno provođenje vremena; besplatni događaji i aktivnosti koje vam omogućavaju da kvalitetno provedete svoje slobodno vrijeme, istražujući različite aspekte kulture, umjetnosti, sporta i zabave!

Ekonomsko osamostaljivanje; otkrijte besplatne resurse i inicijative koje vam mogu pomoći u razumijevanju financijske pismenosti, razvoju vještina zapošljavanja te stvaranju temelja za ekonomsku neovisnost!

Edukacija; saznajte o besplatnim edukativnim programima, radionicama i tečajevima koji su dostupni u našoj zajednici. Potičemo stjecanje novih znanja i vještina kako biste ostvarili svoj puni potencijal!

Angažman u zajednici; budite informirani o prilikama za volontiranje, sudjelovanje u projektima održivosti, ili podršku različitim društvenim inicijativama koje doprinose razvoju zajednice!

drustveno-zdravlje-besplatne-prilike

S obzirom da Ocean Znanja djeluje kao udruga za mlade, u prikupljanju i objavi informacija o besplatnim mogućnostima ponajviše se vodimo njihovim potrebama jer smo svjesni višestrukih izazova s kojima se mladi danas suočavaju. Stoga im želimo osigurati pristup informacijama koje će olakšati put prema osobnom i društvenom uspjehu. No, ovaj je prostor namijenjen i ostalim građanima koji žele stjecati raznovrsna iskustva i aktivno sudjelovati u životu zajednice!.

Također, ovom aktivnošću želimo potaknuti i dijalog te suradnju između mladih, organizacija i različitih dionika u zajednici.
Ako imate vlastite prijedloge ili inicijative koje nam želite ukazati, slobodno nas kontaktirajte!

PRILIKE ĆEMO OBJAVLJIVATI JEDNOM TJEDNO (u nedjelju) za naredni tjedan preko Instagram storija na profilu Oceana Znanja.
Ako ne uhvatite storije u nedjelju ili ponedjeljak možete aktualne uvijek vidjeti u naglascima (highlights

 

Projekt “Društveno zdravlje” sufinancira Europska Unija u sklopu programa CERV – „Građani, jednakost, prava, vrijednosti“, a provodi ga udruga Ocean Znanja.

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njega. Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost udruge Ocean znanja i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Projekt udruge Ocean Znanja naziva “Društveno zdravlje” financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.