Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih “Musical souls” u Španjolskoj!

Želiš se povezati s ljudima iz različitih zemalja kroz glazbu i ples? Onda se prijavi na Erasmus+ razmjenu mladih “Musical souls” koja će se održati od 28.02. do 09.03.2022. u Španjolskoj. 🙂 Prethodno znanje i iskustvo ti nisu potrebni, samo dobra volja i želja za sudjelovanjem.

Što je to Erasmus+ razmjena mladih iliti popularno nazivan “projekt”?

Razmjene mladih ti omogućuju učenje, putovanje i upoznavanje ljudi iz drugih zemalja. O temi razmjene učiš kroz radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije i aktivnosti na otvorenom. Skupine mladih između 13 i 30 godina iz nekoliko zemalja se skupe na jednom mjestu, druže, žive i uče zajedno u trajanju između 5 dana i 21 dan.  Od drugih mladih možeš naučiti o njihovim kulturama i vježbati pričati strane jezike. Sve ono što naučiš na kraju možeš zabilježiti u certifikat Youthpass, koji će ti omogućiti da se istakneš na tržištu rada.  Sa svakom skupinom mladih putuje i jedan voditelj grupe, koji treba biti stariji od 18 godina. Za financiranje svega ovoga se ne moraš brinuti jer ti program Erasmus+ pokriva troškove putovanja, smještaja, prehrane i organizacije, a moguće je dobiti potporu i za posebne potrebe (za osobe s invaliditetom) te za iznimne troškove (vize, cjepiva i slično).

O Erasmus+ razmjeni mladih “Musical souls”

Na razmjeni mladih “Musical souls” imat ćeš priliku naučiti kako se možeš izraziti kroz glazbu i ples, kako njima komunicirati i naučiti više o sebi i drugima. Na razmjeni će sudjelovati 6 mladih osoba i 1 voditelj grupe iz 6 zemalja: Italije, Hrvatske, Francuske, Bugarske, Poljske i Španjolske, Dob: 18-30 (voditelj grupe 18+) Mjesto: Navarredonda de Gredos, Španjolska Vrijeme: 28.02. -09.03.2022. Na razmjeni mogu sudjelovati samo osobe koje su primile 1 ili 2 doze cjepiva, ovisno o tome koliko je ih predviđeno za određenu vrstu cjepiva.